Vind de juiste Software Consultant voor uw project

Het vinden van de juiste freelance Software Expert wordt een steeds moeilijkere opgave. Een uitgebreide marktkennis, diepgaand netwerk & de juiste rekruteringstools zijn key in het succesvol vervullen van deze opdracht. 

Met Anderson Grant haalt u deze noodzakelijke kennis & ervaring in één klap in huis. Wij leveren de juiste Software Consultant op het juiste tijdstip. Anderson Grant specialiseert zich in het rekruteren van top notch IT Freelancers in Software Development. Dankzij onze nichefocus worden 80% van de aanvragen binnen één week ingevuld.

In theorie zijn we een extern rekruteringsbedrijf, maar in praktijk fungeren we als een interne gespecialiseerde rekruteringsafdeling waarop u altijd en overal kan terugvallen. Anderson Grant is niet zomaar een rekruteringsbedrijf, maar een verlengstuk van uw IT/software afdeling.

Onze expertise

.Net
C#, .NET Core, ASP.NET, VB.NET, … Van .NET Developers tot architecten, product owners, technical leads, …
Java
Java EE, Spring, Hibernate, … Van Java Developers tot architecten, technical leads, scrum masters, …
JavaScript
Angular, HTML5, CSS3, NodeJs, ReactJs,…

Onze
Werkwijze

Eerste
contact

Alles start met een gesprek met één van onze Business Managers. Hij of zij brengt de projectbehoefte in kaart (technische kennis, locatie,
projectteam, dagbudget, uiterste startdatum,…). Ons doel hier is om te luisteren.

Start
zoektocht

Op basis van de projectbehoefte starten wij de zoektocht naar de perfecte match. Wij raadplegen onze database (+4000 Software Professionals) en verspreiden de vacature via ons netwerk (LinkedIn en de meest geschikte recruitment platformen).

Voorstelling
kandidaten

Zo snel mogelijk na het eerste
contact stellen wij alle geschikte kandidaten voor (uiteraard met hun toestemming) die op dat moment ter beschikking zijn of op korte termijn ter beschikking komen. U geeft ons feedback op de voorgestelde profielen. Indien er een match is wordt een interview met de kandidaat ingeboekt.

Start project
& opvolging

Indien er na het interview een
positieve feedback is van beide kanten (bedrijf & kandidaat) kan de consultant starten op project. Indien negatief, loopt onze zoektocht door tot we de perfecte match vinden.

AndersonGrant

Waarom samenwerken
met Anderson Grant

Bereik bijna alle beschikbare Software Freelancers binnen een specifieke regio & technologie

Elk van onze Business Managers is gespecialiseerd in één regio & technologie binnen Software Development, hierdoor creëren we de hoogst mogelijke aanraking met de freelance software markt en kunnen we een bijna totaalbeeld creëren van de beschikbare Software Consultants op een bepaald tijdstip, binnen een bepaalde regio en binnen een specifieke technologie.

Daarnaast beschikt elke Business Manager over een sterk diepgaand gespecialiseerd netwerk en over een jarenlang opgebouwde database van Anderson Grant van meer dan 4000 prescreened Software Experten in België.

Enkel instroom van de sterkst matchende en beste Software Experten

Wij stellen enkel Software Consultants voor die heel sterk matchen met alle factoren, geen bombardement aan CV's, maar enkel reële & relevante voorstellingen.

Onze Business Managers zijn stuk voor stuk gespecialiseerde professionals die kunnen terugvallen op jarenlange ervaring in de IT Recruitment sector. Hierdoor wordt de kwaliteit van de inflow van Software Consultants en de kwaliteit van de dienstverlening gegarandeerd.

Proactieve, snelle & transparante oplossing

Bij Anderson Grant kunnen we heel snel schakelen. Dit telkens met een uiterst proactieve en transparante houding.

Gedetailleerde info opvragen

Solliciteer spontaan

Voor Werkgevers

Solliciteer via het onderstaand formulier.

Software Freelancer worden?

De stap zetten naar een bestaan als freelance Software Developer is een belangrijke professionele keuze. De freelance software markt in België biedt talloze opportuniteiten, maar ook vele valkuilen. Dit is exact waar onze expertise helpt, wij begeleiden je om juiste keuzes te maken & jouw freelance verhaal succesvol te starten. Neem onderstaand contact met ons op en wij koppelen zo snel mogelijk terug.